6 recomanacions per guanyar una beca universitària

Els graus universitaris, la residència per alumnes d’universitat, el material, el transport… Les beques són necessàries per la majoria d’alumnes que arriben a la universitat. Malgrat tot, guanyar una beca pot ser tasca difícil, especialment si no estàs preparat i mai t’has presentat a res. Mark Kantrowitz, un expert en beques i ajuts econòmics dels Estats Units ha trobat les claus per aconseguir una beca universitària ràpidament per pagar les diferents despeses que implica la universitat.

residencia-sarria_extra-cat_3

Aquests són els 6 consells útils per a assegurar-te la beca segons Mark Kantrowitz.

  1. Comença a buscar beques com més aviat millor:

No esperis fins a l’últim any de l’institut per començar la recerca o et perdràs les meitat de les dates límits per presentar-te. Hi ha moltes beques disponibles per a estudiants en els últims anys de batxillerat i no només per als que estan en l’últim. De fet també hi ha beques per quan ja et trobes a la universitat. Continua buscant fins i tot després de matricular-te.

  1. Respon tot el qüestionari:

Els llocs de beques ofereixen preguntes obligatòries i opcionals, que no molts responen. Per aconseguir obtenir uns millors resultats has de respondre a totes i cada una de les preguntes.

  1. Busca en els taulers d’anuncis:

A la universitat, a les oficines d’ajuda financera, a la llibreria o a la biblioteca trobaràs taulells d’anuncis amb informació útil sobre beques. Pren nota d’aquesta informació i no la oblidis per demanar la teva beca,

  1. Presenta’t a totes les beques:

Si t’ajustes al perfil que sol·liciten i compleixes amb els requeriments, no deixis passar les oportunitats. Busca beques menys competitives, amb sumes més baixes, ja que són més senzilles de guanyar i tot capital és positiu i ajuda a guanyar més grans i millors beques.

  1. Ajusta’t a les dates límits:

Utilitza un calendari i anota totes les beques que t’interessin. Construeix una llista de beques o tasques pendents per organitzar-te millor.

  1. Busca el teu nom a Google.

Com sabem, a internet podem trobar informació que no imaginem. Fes una cerca a Google amb el teu nom i assegura’t de tenir un perfil en línia professional. Utilitza una adreça seriosa de correu i neteja el contingut inapropiats i immadurs del teu compte de Facebook.

Marcar el enlace permanente.

Deja una respuesta